Cjenik korištenja portala EDUS

Prilikom sklapanja ugovora o zasnivanju pretplatničkog odnosa, pretplatnik svaki mjesec plaća pretplatu za upotrebu portala EDUS prema važećem cjeniku. Na temelju sklopljenog ugovora, pretplatnik će dobiti korisničko ime i lozinku za pristup portalu EDUS. U slučaju registriranog korisnika portala EDUS, korisničko ime i zaporku korisnik će dobiti kroz automatsku registraciju.

Pretplata

Pretplata se plaća mjesečno ili godišnje, ovisno o paketu, i uključuje pristup sadržajima definiranima u pretplatničkom paketu.

Registracija u okviru akcije

Registracija u okviru akcije je potpuno besplatna i uključuje besplatno pregledavanje propisa i sudske prakse u vrijednosti 2500 bodova.

Broje se isključivo dokumenti koji nisu javno dostupni i nalaze se u dijelu dostupnom s korisničkim imenom i lozinkom portala EDUS, zbog čega su označeni svojom vrijednošću. Nakon što prekoračite broj dokumenata i broj bodova omogućenih u okviru akcije, u tekućem mjesecu nećete biti više u mogućnosti pregledavati one dokumente koji nisu javno dostupni.

Ako ste korisnik promotivne akcije koja traje dulje od mjesec dana, od prvog dana idućeg mjeseca ćete moći ponovo pregledavati dokumente koji nisu javno dostupni.

Cjenik

Portal EDUS Cijena bez PDV-a
Naziv usluge
Standard*
Plus**
EDUS
33,18 € / 249,99 kn
477,84 € / 3.600,29 kn
     

* mjesečna pretplata

** godišnja pretplata

Pretplatnik je dužan račun za uslugu podmiriti u roku dospijeća koji je naznačen na samom računu, odnosno u roku od 15 dana za EDUS pretplatu.

Veći pretplatnici mogu naručiti više korisničkih imena po povoljnijim uvjetima.

 

Vrijednosti dokumenata po skupinama:

Vrsta dokumenta
bodovi
Zakoni
150
Podzakonski propisi
70
Objave
20
Registarski zapis
30
Mišljenja i tumačenja nadležnih tijela u RH
20
Korisni obrasci
50
Stručni članci
80
Sentence hrvatskih sudova
50
Odluke Ustavnog suda RH
20
Odluke Vrhovnog suda RH
20
Odluke Visokog prekršajnog suda RH
20
Odluke Visokog trgovačkog suda RH
20
Odluke Visokog upravnog suda u RH
20
Prijavite se ili