Cjenik korištenja portala EDUS

Prilikom sklapanja ugovora o zasnivanju pretplatničkog odnosa, pretplatnik plaća pristupninu u jednokratnom iznosu te svaki mjesec pretplatu za upotrebu portala EDUS prema važećem cjeniku. Na temelju sklopljenog ugovora, pretplatnik će dobiti korisničko ime i lozinku za pristup portalu EDUS. U slučaju registriranog korisnika portala EDUS, korisničko ime i zaporku korisnik će dobiti kroz automatsku registraciju.

Pretplata

Pretplata se plaća mjesečno ili godišnje, ovisno o paketu, i uključuje:

pregled u količini koja je definirana u pretplatničkom paketu. Broj bodova znači vrijednost pregledanog dokumenta. Broje se isključivo dokumenti koji nisu javno dostupni i nalaze se u dijelu dostupnom s korisničkim imenom i lozinkom portala EDUS, zbog čega su označeni svojom vrijednošću. Za preglede dokumenata i bodova preko količine uključene u pretplati, važi nadoplata po Cjeniku.

Registracija u okviru akcije

Registracija u okviru akcije je potpuno besplatna, i uključuje:

Besplatno pregledavanje propisa i sudske prakse u vrijednosti 2500 bodova. Broj bodova znači vrijednost pregledanog dokumenta. Broje se isključivo dokumenti koji nisu javno dostupni i nalaze se u dijelu dostupnom s korisničkim imenom i lozinkom portala EDUS, zbog čega su označeni svojom vrijednošću. Nakon što premašite broj dokumenata i bodova preko količine uključene u okviru akcije, u tekućem mjesecu nećete biti više u mogućnosti pregledavati one dokumente koji nisu javno dostupni.

Ukoliko ste korisnik promotivne akcije koja traje dulje od mjesec dana, od prvog dana idućeg mjeseca ćete moći ponovo pregledavati dokumente koji nisu javno dostupni.

Cjenik

Portal EDUS Cijena bez PDV-a
Naziv usluge
Standard*
Plus**
EDUS
250,00 kn
3.600,00 kn
PRISTUPNINA
200,00 kn
200,00 kn
     

* mjesečna pretplata

** godišnja pretplata

Pristupnina se plaća jednokratno, prilikom dodjele prvog korisničkog imena (zaporke). Za svako sljedeće naručeno korisničko ime, pristupnina se ne plaća!

Pretplatnik je dužan račun za uslugu podmiriti u roku dospijeća naznačen na samom računu, odnosno u roku 15 dana za EDUS pretplatu.

Veći pretplatnici mogu naručiti više korisničkih imena pod povoljnijim uvjetima.

Predajte zahtjev za EDUS Standard pretplatu.

Predajte zahtjev za EDUS Plus pretplatu.

 

Vrijednosti dokumenata po skupinama:

Vrsta dokumenta
bodovi
Zakoni
150
Podzakonski propisi
70
Objave
20
Registarski zapis
30
Mišljenja i tumačenja nadležnih tijela u RH
20
Korisni obrasci
50
Stručni članci
80
Sentence hrvatskih sudova
50
Odluke Ustavnog suda RH
20
Odluke Vrhovnog suda RH
20
Odluke Visokog prekršajnog suda RH
20
Odluke Visokog trgovačkog suda RH
20
Odluke Visokog upravnog suda u RH
20

Vrijednost boda iznosi 0,13 kn bez PDV-a.