Dnevne novosti

Bandić poziva na javnu raspravu o izmjenama i dopunama GUP-ova

13.06.2014 07:18 ZAGREB, 12. lipnja 2014.(Hina), U povodu održavanja javne rasprave o prijedlozima izmjena i dopuna generalnih urbanističkih planova (GUP) grada Zagreba i Sesveta, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je građane da u tijeku javne rasprave od 16. do 30. lipnja izvrše uvid u izložene prijedloge obaju planova te, ukoliko smatraju potrebnim, upute primjedbe.

"Svi vaši zaprimljeni prijedlozi i primjedbe poslužili su za pokretanje postupka izmjena i dopuna GUP-ava Zagreba i Sesveta, ali konkretno postupanje razmatranja svakog vašeg podneska – primjedbe moguće je samo ukoliko je podnesen u razdoblju trajanja javne rasprave", navodi Bandić u priopćenju.

Planovi su izloženi na javni uvid u predvorju zgrade Gradske uprave na Trgu Stjepana Radića i u Područnom uredu Sesvete radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom od 8,30 do 16,30 sati. Dostupni su u elektronskom obliku i na web stranici Grada Zagreba.

"Pozivam Vas stoga, da Vaša pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe dostavite najkasnije do 30. lipnja na adresu Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Park Stara Trešnjevka 1, 10000 Zagreb", ističe gradonačelnik Bandić.