Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima   01 5999 918
Traži po     > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja  
EDUS-INFO > Dnevni EDUS-INFO > Događaji > Izabrani događaj
 

Najava događaja

Tečaj za Službenika za zaštitu podataka - DPO

17.3.2021

U tijeku ovog trodnevnog seminara obraditi će se prava i obveze voditelja obrade koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Gradivo se uči kroz praktične primjere s kojima su se susreli predavači na brojnim projektima implementacije i savjetovanja, ali i kroz praksu europskih i nacionalnih sudova, te odlukâ nadzornih tijela.

Polaznici će dobiti i uvid u povijest prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka kao temeljnih ljudskih prava te steći osnovna znanja o informacijskoj sigurnosti, procjeni rizika i tehničkim i organizacijskim mjerama zaštite osobnih podataka.

Gradivom su obuhvaćeni i posebni procesi obrade osobnih podataka – video i GPS nadzor, radni odnosi, biometrija i marketing te specifičnosti koje se na njih odnose.

Seminar je namijenjen svima koji se žele profesionalno razvijati u području zaštite privatnosti i osobnih podataka – prvenstveno službenicima za zaštitu podataka, ali i svima koji u okviru svoje funkcije ili radnih zadataka trebaju razumjeti pravne i tehničke zahtjeve koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podataka.

Ovaj seminar može služiti i kao odlična priprema za polaganje certifikacijskog ispita CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) kojeg su osobno stekli i sâmi predavači.

Uspješnim završetkom ovog seminara polaznici će steći Potvrdu o pohađanju seminara kojom se potvrđuje stjecanje kompetencija za obavljanje poslova službenika za zaštitu podataka.

 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite