Dnevne novosti

Hrvoje Šlezak, Sandro Nižetić i Mario Šiljeg novi zamjenici ministara

26.02.2016 07:25 ZAGREB, 25. veljače 2016. (Hina), Ministar znanosti, obrazovanja i sporta za zamjenika je dobio Hrvoja Šlezaka, na mjesto zamjenika ministra graditeljstva i prostornog uređenja postavljen je Sandro Nižetić, dok je zamjenik ministra zaštite okoliša i prirode Mario Šiljeg, izvijestili su u četvrtak novinare ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević i ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović.

"Kolega Hrvoje Šlezak izabran je za zamjenika u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta", rekao je Šustar novinarima nakon sjednice Vlade, te je izrazio nadu kako će Šlezak biti velika podrška na području odgoja i obrazovanja s obzirom na njegovo iskustvo. Dodao je i kako ga to sve veseli te je zaključio kako se polako cijeli tim u Ministarstvu popunjava."Gospodin Sandro Nižetić izabran je za zamjenika u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja, jedan je vrlo kvalitetan kadar i vjerujem da ćemo se svi vrlo brzo još bolje ekipirati", kazao je Kuščević za postavljenog zamjenika u njegovu Ministarstvu.

"Moj zamjenik je doktor Šiljeg, dosta ih je još izabrano i uglavnom smo kompletirani", rekao je o situaciji u svom Ministarstvu Slaven Dobrović. Šustar, Kuščević i Dobrović novinarima su kazali i kako na sjednici nije bilo riječi o novom ministru branitelja. Upitan da li je sporno da već mjesec dana nema ministra branitelja, Šustar je je rekao kako bi bilo dobro da se Vlada "čim prije ekipira jer kada je Vlada potpuna, onda se lakše i radi". "Treba još malo strpljenja, normalno je da bi svi htjeli da to ide brže, ali uvjeti su takvi kakvi jesu", zaključio je Šustar.